Pages

29 AUGUSTI -en lördag

Jag skrev ingenting för jag gjorde ingenting igår. Mer än att jag kollade på första säsongen utav One three hill.
Och tv-gubben var här eller kanske ska säga killen. De är iaf fel på min Tv :S vilket är väldigt skumt för de måste ha varit så sen jag köpte den eftersom att vi aldrig har använt de där hålet där bak.. Hahah. ^^ Papi & mami kommer iaf upp / ner / eller ja, hit iaf imorgon med en annan tv. en likadan fast en grå ^^ och så tar de med sig min babe och lämnar in den i sthlm (:
Jag vet inte rikigt om jag har bestämt mig för att gilla att bo själv här. Har liksom inte rikigt bekantat mig med tanken än. Men det kanske blir bättre på måndag när Grevinnan kommer (: och man får någon form utav vardag när skolan börjar.
Snacka om att denna sommar bara har sprunigt iväg, iofs så gör väl alla det. Och då har jag inte gjort något speciellt (:


Min papi har alltid varit en plåga enligtmig, och visst han har sina ljusa stunder också och det är helt sjukt att jag ens säger detta med tanke på hur många gånger jag har funderat på att strypa min far i sömnen så saknar jag honom, för jag har ingen att reta gallfeber på ingen jag ska sitta och slå på medans jag ser på tv. Ingen jag kan öva min skills som klocktjuv på och framför allt ingen jag kan skojbråka med.

På återseende. PUSSPUSS

0 kommentarer:

Skicka en kommentar