Pages

31 AUGUSTI -första dagen i skolan

Morgonen började jag med att äta frukost alltså gröt. Runt tio tiden gick jag ner och möte upp Grevinnan som kom med bussen (: Efter det traskade vi upp och sedan gick vi och fixade lite för att sedan fara in vidare till Kopparberg för att börja våran första dag i skolan.

Vilket känns helt okej men väldigt rörigt men så är det väl alltid när de ska banka in en massa information i huvudet. Vi fick sen träffa faddrarna och fråga massa frågor och sen slängde vi oss på tåget och for hem till Lindesberg.

Påvägen ifrån tåget gick vi förbi ICA och handlade lite och sen så lyxade vi till det och köpte en varsin kebab tallrik för att sedan slänga oss i soffan och titta på One three hill. Jag somnade efter mat och sov två timmar som en gris och Grevinnan roade sig med annat (:

haha, förövrigt så fick vi oss ett rejält garv på vägen till kopparberg då tanten på tåget helt plötsligt slänger ur i microfonen (?) "Stjärten på sättet + fötterna på golvet = sant" dra mig baklänges att vi garvade det kändes precis som att vara tillbaka på lågstadiet igen. HAHA. (: Vår humor är inte som alla andras ;D

0 kommentarer:

Skicka en kommentar