Pages

22 SEPTEMBER -en bra morgon!?

Godmorgon.
Efter en trevlig och mysig dag med flickorna på statsbiblotektet, väntade en tung och lång natt. Men efter mycket om och men så vart det där ångestfyllda arbetet klart och jag känner mig nöjd. Inte över arbete utan över att jag iallafall har försökt (: Och jag kan ju lätt säga att det inte hade gått om jag inte hade haft Sanna som moralisk stöttepelare under hela natten, på msn. Inte utan Zandra och Patricia heller men framför allt inte utan Sanna, vi är de långsamma genierna här. Jag hoppas att jag blir godkänd för jag har fan ingen lust med en kompletering eller något, för de där är med teorier är inte roligt.
Eftersom att natten var seg och lång så bad jag min lille vän ringa och väcka mig, vilket han också gjort, så tacktack för annars hade jag sovit än och de hade väl varit katastrof. Inge kul att missa något och som man har slitit som ett djur för.

Jaja, nu ska jag göra mig acceptabel för omvärlden och sedan ska jag fly vidare till the shit (skolan). Kanske lämnar ifrån mig en rad om hur skiten gick senare (: På återseende, PUSSPUSS

0 kommentarer:

Skicka en kommentar