Pages

23 OKTOBER -Ännu en natt i koooppenburg (:

Sitter på golvet Sanaaa, vi skrev arbete till typ fyra inatt, om öppenvården i Ludvika. Så jag sov kvar här liksom eftersom att det inte går några tåg eller bussar vid den tiden :/ Det är ju inte direkt stockholm vi befinner oss i (:
Vet inte om det blev bra men det får vi kolla senare idag. Vi ska nämligen sätta oss på statsbilbloteket inne i Örebroooo staan och försöka göra sååå mycket som möjligt för att slippa i helgen eftersom att det ska vara klart på måndag.

Igår skedde det inte så mycket överlag. Kommunicerade med min bror i förrgår på msn och det va trevligt, men det jag skulle komma fram till var att han sa något så klockrent så de finns inte. Jag tror jag skulle dö av skratt ^^
Vi snackade om brudar överlag och så sa jag något om att det var typ omöjligt att kommunicera med oss tjejer och till svar fick jag
- " det är som att jobba över tid utan betalt!" hahah. Så klockren.

Och nu tänker ni säkert, Jahaa, vad är det som är så roligt med detta. Men ni var inte lika delaktiga i konversationen som jag var ^^, Kul var det iaf.

Haha, nu skriver jag bara smörja för jag att. Väntar iaf på att Sanna ska bli redo och att Patricia ska anlända så vi åka (: har en känsla av att det kommer att bli en lång dag och det är inte rikigt okej, eftersom att jag är extremt trött och hungrig men jag får hälla i mig läsk och försöka att se till att min bägare inte rinner över känns som att de kommer bli en kamp mellan den trevliga och elaka /dryga Jenny idag (:

Skriver när jag kommer hem, På återseende. PUSSPUSS

0 kommentarer:

Skicka en kommentar