Pages

9 OKTOBER -Fredaaag

Haha, det var dagar sen jag skrev något, kan börja med att informera om att jag har ont i ryggen och i min armbågsmuskel ;(

Jag vet inte rikigt vad jag har gjort och inte gjort sen den 1:a oktober. Mor&far var uppe förra lördagen vilket var mys. jag och mamma tog en tripp till Jysk för att kolla efter en matta till mitt vardagsrum, ett nykelskåp och lite annat smått och gott, hittade dock bara ett påslakan som jag inte behövde och ett nykelskåp på jysk. Men sen var vi tvugna att åka till IKEA för att köpa en matta och de gjorde vi, vi sprang även in på skopunkten och shoppade skor.
veckan har jag inte gjort mycket. skrivit, vart hos Sanna och sen har vi gjort studiebesök på rockesholm och nu är jag hos Prinsen, som jobbar och det är tyst och ensamt och min mobil är död ><, vilket är hemskt, det är rikigt hemskt.. jag avlider nästan faktiskt.. Är itne van att vara utan den. och två ggr på samma vecka dessutom :/ Och alla som känner mig vet ju hur jag mår utan telefon.. Men Prinsen lät mig iaf röka upp hans cigaretter. Mina tog ju slut i går, och så våldtar jag hans dator så jag står väk ut, Sanna är ju inne på msn och förgyllar min tillvaro som vanligt ((:

Nej, orkar jag inte min röv dööör tillsammans med resten av kroppen. På återseende. PUSSPUSSS

0 kommentarer:

Skicka en kommentar