Pages

16 NOVEMBER - En specifik bok, tack!

En snabb och kort uppdateringen innan sängen (:
har fortfarande saker kvar på dagens lista att göra men man kan fan inte göra allt varje dag ^^ Och det är bara städningen och sorteringen av räkningarna kvar (: och räkningarna är ju faktiskt betalade så det är ju inte hela världen.

OCH, dagens stora bekymmer är varfan mina böcker har tagit vägen.. Är i ganska stort behov av dem och inga närliggande "kommuner" har dessa böcker eller kanske ska säga bok eftersom att det är en specifik bok. Så jag vet inte rikigt vad jag ska göra.. För det känns ju meningslöst att åka till universitet och köpa en bok som bör komma på posten vilken dag som helst.. Eller? Så jag försöka vara lite dukigt så jag åtminstonde kan vara lite flitig och förstå vad det pratas om i skolan, så jag googla på det så man inte är helt bakom flötet och plaskar för livet.. Och vet ni, nu har jag läst och läst för det fanns ju en del.. MEN ALLVARLIGT, jag har inte den blekaste aning om vad jag läst. Det är inte ens begripligt i det som de skriver. Jag är i behov av den specifika boken! Där jag kan stryka över och undre och brevid och anteckna i sidorna och ha mig.. För detta funkar då inte! BOKEN TACK!

På tal om något trevligare, så tänkte jag ta min kos och åka hem den 26:e och stanna flera dagar och umgås med min mor och far (: vilket var längesen och ska bli ytterst mysigt (: Nej nu hojtar sängen (: PUSSPUSS

0 kommentarer:

Skicka en kommentar