Pages

23 NOVEMBER - Från bajs till ett graattis ^^

Sitter här återigen och filosoferar. Inte ett smack smartare nu än vad jag var i morse, den där föreläsningen vi hade idag om kvantitiva metoder, och jag FÖRSTÅR inte ett skit, verkligen! Det ända som har fastnat är något om att om det är mer än 10% så är det inte slumpmässigt och så var det något ord som tillhörde detta dock kommer jag inte ihåg ordet men så är det iaf .

Ganska surt att en sak fastnar utav typ 4 timmars föreläsning, menmen, som sagt inte mycket att göra något åt. Mamma hade något på datorn som jag skulle få som hon ansåg var bra så då kanske man fattar lite mer, och efter labrationen imorgon kanske jag blir smart. Vem vet liksom :D För just nu känns det inte som om jag har verken tid lust eller ord att sätta mig med Bryman iaf, så jag får väl titta i powerpoint redovisningen efter frågor..


Någon dag, när tiden och orken finns ska jag ta tag i min bloggs utseende för just nu är den svaaaart, visserligen gillar jag svart men det är tråkigt och väldigt opersonligt. Och ja, inte för att jag är sådär super personlig i min blogg men iaf, bloggens utseende kan iaf vara personlig även om texten inte rikigt är det.


Och något jag kom och tänka på när jag gick i från tåget idag, var att Lindesberg är en väldigt smutsig stad, för runt varje hörn kan du finna hundbajs, och det är verkligen SÅÅÅÅ äckligt. Hur svårt kan det vara och plocka upp hundbajset efter sig? -Jag säger ingenting om i skogen eller i diken osv, men nu är det faktiskt mitt i "stan" och det är inte trevligt, inte alls. Det är bara ÄCKLIGT. På min lilla gata där jag bor, kan man finna en bajspåse utanför varje port som ligger.. Och då är det ändå typ 6 portar. Men om man har hund så ingår det att plocka upp skiten efter sig.. Så snälla alla äckliga hundägare som inte plockar upp skiten efter sig (de som är vettiga och gör detta, bryr er inte) -PLOCKA UPP EFTER ERA HUNDAR!!


Vi avslutar detta inlägg med att säga GRATTIS till Jennie, som faktiskt fyller år! (: Graattis och saknar dig, emo (:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar