Pages

18 DECEMBER - moma hääär ^^

Okej, mångamånga dagar sen jag skrev något. Kan börja med att denna vecka började väl sisådär.
Dagen var i frid tills jag gled in på parkeringen här utan för och skulle parkera Maja. Då står det någon jefel där och har parkerat som ett anus så det är precis så att jag kommer in med Maja och det tänder till i huvudet och jag börjar skrika och gapa och stackars Emaa som fick stå ut med det i örat. Jag slirar runt med Maja och svär mitt i backen så slår jag på en tvärnit och springer argh ut till bilen som står som en fitta och skriver argh "KUK" på rutan och går argh och känner mig mer än belåten.

tisdag morgonen börjar jag med att springa ut och kolla på bilen som jag glatt skrev på för att se om mitt mästervärk. Och vet ni`? - ALLT HADE SMÄLT BORT..

Tisdagen kommer jag inte ihåg så extremt mycket av, så då hände det väl inge märkvädigt.
I Onsdags blev det 25mil körda, från Lindesberg till Rockesholm och tillbaka. Och på tillbaka vägen plockade upp Prinsen också, sen for vi hem till mig och myste vi :D Igår for vi hem till Tom och kollade på film med Nina och Adrian, även denna gång blev det två men jag såg bara den en och halv för den första filmen var fan ingenting för mig ((:

Idag kom mamma och momo ((: MYYS.
Imorgon blir det Örebro för hela slanten (:

Nu ska jag vara social med dem, hörs sen PUSSPUSS

0 kommentarer:

Skicka en kommentar