Pages

25 DECEMBER - en sammanfattning

Okeeej, mångamånga dagar sen jag uppdaterade sen sist. En del har hänt men inte märkvärt mycket. Mormor och mamma har åkte hem och jag har åkt hem till stockholm till min mor&far (: Julafton har varit och idag är det dagen efter julafton. Jag har agerat chafför åt min far sen i måndags, så nu jeflar hittar jag till Vertahamnen i stockholm, till Kicki och Jörgen samt Stockholms entrepenör (stavas?). Shit va jag är häftig ;O Jag kan också med gott samvete säga att stockholmare inte kan köra bil för de slänger sig in och ut i filer och det stressar och stressar ännu mer.

Men i veckan har jag inte gjort mycket. Vi öppnade julklapparna dagen före julafton alltså den 23e, av anlednignen att pappa jobbade igår (julafton) samt mamma så vi var inte en förenad familj utan de var bara jag och pappa hos farbror nummer två - de vill säga Rylla ^^, Jag fick pengar och strumpor, några fula jävla tomtar av mormor menmen, tre böcker som ajg slog in själv och en epiltor, och SATAN vad ont det gör.. Eller ont och ont obehanglit på något sätt så de blir ont. Så nu har jag ett rakat streck på benet som är apilaplent men jag ska sätta mig någon dag när jag kommer hem och ta bort allt vad hår heter :D Eftersom att jag har insett att de första gånger kommer att vara hel dags projekt ;D
Idag ska jag skriva lite på min hemtenta så den kan bli klar snart och så ska jag hämta och lämna min far för han jobbar idag och inatt med :/ man ser honom knappt.. Tråkigt men sant.

Finns nog inte mycket mer att säga... Eller jo, jag saknar min prins ;( men snart så.. PUSSPUSSS

0 kommentarer:

Skicka en kommentar