Pages

TORSDAG - Stockholm

Börjar med en rättelse efter ett kalgomål på hemma fronten; Ozzy med Z och inte S, ska det vara (: (Nöjd nu, prinsen? ;P)

Sitter i de stora huset ute i skogen i Stockholm. Åkte hit i dag, vilket var skönt men tråkig bilfärd må jag säga men så är det väl ibland antar jag, lär bli lika tråkigt på söndag när jag ska hem OM, men bara om Maja går igenom besiktningen imorgon ><, borde inte vara några beskymmer mer än att bakdörren har frusit fast så den går icke och öppna men ja så kán det vara med gamla bilar och kyla.
Annars hare väl inte hänt så vannsinigt mycket. Umgåts med Nina&Adrian mest som vanligt, de borde vara något trötta på oss.. Säger som mamma säger - kanske dags åh börja betala hyra där uppe ;P
Jaja, nu ska jag lägga mig raklång i soffan och glo på säsong 7 av One three hill - MYYYS. med en stor godispåse, lite chips och en hallon soda ;D borde dock sluta med all denna lyx men det är svårt när det är så fruktansvärt gott, inte sant? ;D Någon som kanske har några finfina ideer på hur man ska sluta? (:
Var och handlade med min mor idag, var en ny bh, ett par string och två par boxertrosor -NICE. Vart även en allahjärtansdagpresent till prinsen också :D vart lite annat bra och ha saker som hårfärg, schampoo och balsam och lite sånt tjafs. Alltid lika trevligt åh handla med mor (:
Jaja, de får duga för idag ((:
åh btw, tack Emelinda och Malin för era namnn förslag med det verkar för bli Ozzy om det är en pojk. Men den lilla geten ser faktiskt mer ut åh bli en lite flicka och då blir det ju andra bullar när det gäller namn :D
Allt för denna gång, PUSSPUSS

0 kommentarer:

Skicka en kommentar